Terug

Wielwasinstallatie DK Grating 220 standaard

Productbeschrijving

Voor optimale wasefficiëntie en lange levensduur is de AST wielwasinstallatie DK WASH GRATING 220 de juiste keus. Deze installatie kan als één unit geplaatst worden. Dit kan in een betonnen fundatie maar bij tijdelijk gebruik kan deze ook ingegraven worden.

Na eenvoudige aansluiting op water- en stroomvoorziening kan de installatie onbemand zijn werk gaan doen! Het vuil wordt automatisch uit de opvangbak geschraapt en kan in een container worden opgevangen. Het filter voor de pomp is zeer duurzaam (RVS) en wordt na elke wasbeurt schoongeblazen. De dubbele sensor voorkomt dat installatie ongewenst in gebruik wordt gesteld.

Deze installatie is werkelijk een alleskunner. Met een uitgebreid pakket van opties kan deze wielwasinstallatie zo uitgevoerd worden, dat hij elke vervuiling de baas kan. Naast de standaard versie is ook een extra brede versie leverbaar. Ook kan het sproeibereik verlengd worden en kan er een extra (krachtige) pomp bijgeplaatst worden.

Deze installatie is geschikt voor zowel een vaste als voor een tijdelijke opstelling. Informeer naar de huurmogelijkheden.

opties:

. verbrede uitvoering, 3500mm;
. verlengd spuitbereik, vergroot de wasintensiteit;
. verhoogde uitwerpopening schraper t.b.v. plaatsen container;
. verwarming i.v.m. vorstbeveiliging;
. vlokken doseerapparatuur t.b.v. versneld bezinken vuil.

productspecificaties:

. eenvoudig als één unit te plaatsen: voorzien van 4 hijsogen, bruto gewicht 4.500 kg.
. geschikt voor vaste opstelling: in betonnen fundatie met terugwinning water (tekening beschikbaar).
. geschikt voor tijdelijke plaatsing: installatie zelfdragend: door graven van gat op verharde ondergrond te plaatsen.
. zeer compacte afmetingen: lxbxh 5748 x 2200 x 2076 mm.
. geschikt voor alle vrachtwagens: wagenbreedte 2800 mm, optioneel 3500mm, hiermee ook geschikt voor meeste grondverzetmachines (geen stalen rups!).
. beperkt elektriciteitsverbruik: schraper (0,75 kW), luchtcompressor (1,5 kW) en pomp (11kW, optioneel 15kW) worden ingeschakeld door timers.
. aansluiting elektrisch: 380/460volt /50/60 HZ.
. aansluiting water: op vlotterschakelaar.
. sensoren: dubbele fotosensor, moeten voor in werking stellen beide onderbroken worden.
. optimale reinigingseigenschappen: door uitgekiende posities nozzles en sproeigaten, gecombineerd met de juiste wateropbrengst en werkdruk.
. watertankvolume: 6000 liter.
. wascapaciteit: meer dan 500 voertuigen per dag, waterverbruik ongeveer 10 (vaste opstelling) tot 100 liter per wasbeurt (tijdelijke opstelling).

 

Klik hier voor meer informatie. Liever een wielwasinstallatie huren voor een project? Klik hier voor de huur wielwasser.

 

Andere producten die iets voor je zijn!

Andere producten die iets voor je zijn!