Terug

Numatic stofzuiger HZC390L

Verpakt per: stuk

Bestellen per: stuk

Levertijd: uit voorraad

Productbeschrijving

H-Klasse apparatuur is de wettelijke vereiste bij het werken met risicovolle, niet-explosieve, gevaarlijke stoffen en materialen, waaronder asbest.

De HZC390L is ontworpen om aan deze veeleisende norm te voldoen. Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd met de vakman in gedachten, biedt de HZC390L een veilige en gemakkelijke oplossing voor diegenen wiens werk hen in zeldzaam contact brengt met gevaarlijke stoffen en materialen. Uitgerust met een verzegelde en wegwerpbare HEPA H13-filterpatroon, is al het stof veilig opgesloten, wat betekent dat gebruikers het filter kunnen vervangen wanneer en wanneer dat nodig is.

Met grote achterwielen, inklapbare handgreep en groot reinigingsbereik is de HZC390L geschikt voor elk terrein, waardoor hij gemakkelijk over ruwe oppervlakken en trappen kan worden vervoerd. Voeg hier een stalen kop aan toe en de machine is bestand tegen vallen, vallen, knallen en krassen die vaak voorkomen in de professionele handelsomgeving. Daarin is bewezen dat de krachtige, duurzame motor van 1000 W van de machine krachtige, professionele en efficiënte resultaten levert.

Als je klaar bent met werken, kan de HZC390L netjes opgeborgen worden, klaar wanneer je hem nodig hebt.

Snel een asbest stofzuiger nodig zonder er één te hoeven aanschaffen? Wil je deze stofzuiger eens uit proberen? Klik hier om naar de huur stofzuigers te gaan.

Downloads

 

HANDLEIDING

Download

Andere producten die iets voor je zijn!

Andere producten die iets voor je zijn!