Onze nieuwe webshop

Onze nieuwe webshop

Nieuwe webshop

 

Daar is hij dan, hij is live. Onze oude website was aan vervanging toe en we hadden de wens om één site te hebben waar we onze kennis konden delen, maar waar klanten ook kunnen bestellen. Het bestellen van je sanerings benodigheden via een webshop heeft natuurlijk een vlucht genomen sinds we steeds vaker ook thuis werken. We willen iedereen de mogelijkheid geven om vanuit hun eigen omgeving hun benodigheden op een snelle en makkelijke manier te regelen.

We hebben veel tijd gestoken in het neerzetten van een webshop waar je makkelijk door heen kan gaan, die genoeg informatie bevat om je op weg te helpen en een breed assortiment bevat. Natuurlijk worden er steeds meer producten toegevoegd. Hou daarom onze blog in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We hebben er voor gekozen onze prijzen niet achter een code of iets dergelijks te plaatsen. We laten je een eerlijke prijs zien voor het direct bestellen en betalen in de webshop. Mocht je een account hebben dan kan je ook op rekening bestellen en genieten van een hogere korting. Vraag daarom snel hier je account aan.

Uniek aan onze webshop is dat je ook een huur aanvraag kan doen. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel het huren van een vochtmeter, PID-meter en deco unit kost voor een aaantal weken dan kan dat ook makkelijk aangevraagd worden.

Mocht je iets missen in onze webshop, meer informatie willen of gewoon even gedag zeggen, whatsapp dan met ons door onderstaande QR code te scannen.