Nieuwe levering: Triple A ritssluizen

Nieuwe levering: Triple A ritssluizen

Triple A Douchesluizen

Op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, of in geval van weinig ruimte, biedt een opvouwbare douchesluis van AST uitkomst. De douchesluis waarborgt hygiëne en is geschikt voor decontaminatie van personeel bij het werken met asbest of andere gevaarlijke stoffen.

De douchesluis is in opgevouwen toestand eenvoudig te verplaatsen. De sluis bestaat uit een schone ruimte, een douchegedeelte en een vuile ruimte. Omdat elk compartiment meerdere deuren heeft zijn er meerdere combinatiemogelijkheden en opstellingen mogelijk.

Wij leveren 2 verschillende type douchesluizen:

  • Ritssluizen. De wanden en deurpanelen van deze sluizen zijn volledig gemaakt van PVC zeildoek. De doorgangen in de deurpanelen zijn te openen en te sluiten met 2 ritsen. Deze ritssluizen worden standaard geleverd in een 2+1 opstelling, maar kunnen ook geleverd worden in een 1+1+1 opstelling.
  • Hybride sluizen. In tegenstelling tot de ritssluis heeft de hybride sluis harde deurpanelen met zelfsluitende deuren. De hybride douchesluis heeft ook meerdere mogelijkheden. Rechtdoor, om de hoek, extra aanbouw? Alles is mogelijk dankzij de slimme samenstelling en constructie van deze douchesluis. De hybride sluizen worden standaard geleverd in een 1+1+1 opstelling, maar kunnen ook geleverd worden in een 2+1 opstelling.

We kunnen bovenstaande douches in veel uitvoeringen leveren:

  • We kunnen js sluis in de door jou gewenste afmetingen maken. We kunnen ze leveren van 65x65 cm tot 90x90 cm en van 160 cm hoog tot 200 cm hoog.
  • Het oog wil ook wat, dus zijn de sluizen te leveren in elke gewenste kleurencombinatie en bijvoorbeeld ook met eigen opdruk of bedrijfslogo.

Informeer naar de mogelijkheden via info@ast.nl of bel naar 010-4971000.