Nieuwe handschoenen toegevoegd

Nieuwe handschoenen toegevoegd

Onlangs hebben we weer 3 type handschoenen toegevoegd aan onze shop. We stellen ze graag even voor:

ATG Maxichem 56-635

De MaxiChem 56-635 werkhandschoen is uitermate geschikt voor werkzaamheden met chemische producten waarvoor langere en betere bescherming nodig is. De microcup antislip gripafwerking zorgt voor een gecontroleerde en superieure grip in olieachtige en vochtige toepassingen. Daarnaast is de handschoen vrij van siliconen.

ATG Maxiflex Ultimate 42-874

De legendarische MaxiFlex handschoen is nu nog beter dankzij de integratie van de nieuwe technologie AD-APT van ATG. De Maxiflex is dermatologisch gecertificeerd en wordt voor het verpakken eerst nog gewassen zodat ATG kan garanderen dat ze fris uit de verpakking komen. De MaxiFlex Ultimate 42-874 verkoelt warme handen en droogt zweterige handen. Zo is deze handschoen geschikt voor kortstondig contact met droogijs. Zo kan je veilig werken met droogijs.

Ansell AlphaTec 15-554

De coating van polyvinylalcohol van de Ansell AlphaTec 15-554 polyvinylalcohol handschoen presteert beter dan de meeste andere soorten handschoenen met chemische weerstand. Praktisch inert in aromatische en gechlorineerde oplosmiddelen. Anatomisch gevormde, comfortabele handschoenen met voorgebogen vingers en vrijstaande duim. Gemakkelijker te verwerken en minder vermoeiend om te dragen. Zachte gebreide voering uit twee delen. Beschermt de hand en absorbeert transpiratie. Voorgebogen vingers en vrijstaande duim. Gevoerde handschoen met voering van interlockkatoen.