Nieuw product: BLASTRAC BDC-1133PHC stofzuiger

Nieuw product: BLASTRAC BDC-1133PHC stofzuiger

De Blastrac BDC-1133PHC is een kleine industriële stofzuiger met HEPA filter die gemaakt is om te gebruiken bij elektrisch handgereedschap. Er zijn dan ook indicatoren toegevoegd voor controle van de zuigkracht en een systeem dat de filter schoonmaakt. Het is gemaakt van sterk polyester om te zorgen dat  het makkelijk schhon te maken is en tegen een stootje kan terwijl de machine wel licht blijft.

De Blastrac BDC-1133PHC is een compact stofopvangsysteem ideaal voor handgereedschap en kleine slijpmachines. Met zijn inschakel automaat, kan je je handgereedschap rechtstreeks aansluiten op de stofzuiger. Het kan worden gebruikt voor zowel natte als droge toepassingen en het is voorzien van een H-klasse filter. De BDC-1133PHC bevat een slangdiameter-instelling, een flowsensor waarschuwing (LED + zoemer) en een filtersysteem voor bewaking, ontbrekende, beschadigd of verstopt H-klasse/HEPA-filter. 

Ga direct naar dit product op onze website via deze link.

Dit product is nu te koop voor € 550,- per stuk excl BTW als je gebruik maakt van de kortingscode BLASTRAC2021. De kortingscode kan je invoeren aan het einde van je bestelling als je de betalingsmethode moet kiezen. Er gaat dan een standaard bedrag af waardoor de prijs uit komt op € 550,- per stuk excl. BTW. De kortingscode is geldig tot 31-12-2021 en kan meerdere keren worden gebruikt. De code is alleen geldig voor klanten die niet zijn ingelogd. Wil je de stofzuiger bestellen als je al een account heb bij AST? Stuur dan even een mailtje naar info@ast.nl.