Meten = weten met de MicroRAE

Meten = weten met de MicroRAE

De MicroRAE draagbare detector van vier gassen biedt meer gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit bij draadloze gasdetectie. Dit maakt een continue, directe zichtbaarheid van veiligheidsrisico's mogelijk voor snellere, beter geïnformeerde beslissingen, om medewerkers, vestigingen en het milieu te beschermen en de werkzaamheden te optimaliseren.

De MicroRAE is een draadloze diffusiedetector die vier gassen gelijktijdig bewaakt, waaronder waterstofsulfide, koolmonoxide, zuurstof en brandbare gassen (OEG). Dankzij de talrijke draadloze opties en indien gebruikt in overeenstemming met de Honeywell-specificaties, kan de MicroRAE voor bijna elke gekoppelde werktoepassing worden gebruikt.

Klik hier om direct naar het product in de shop te gaan.

Online te verkrijgen in 3 uitvoeringen:

Dit MicroRAE is nu te koop met 10% extra korting als je gebruik maakt van de kortingscode MICRORAE2021. De kortingscode kan je invoeren aan het einde van je bestelling als je de betalingsmethode moet kiezen. De kortingscode is geldig tot 31-12-2021 en kan meerdere keren worden gebruikt. Wil je andere sensoren op je MircoRAE of heb je interesse in een andere gasdetector? Stuur dan even een mailtje naar info@ast.nl.