Nieuwsbrief: COVID-19 en AST

17-03-2020

Beste relaties,

Iedereen heeft nu te maken met COVID-19 en zo ook wij.

Wij volgen in onze dienstverlening de landelijke Coronavirus preventierichtlijnen. Daaruit volgen enkele maatregelen:


• Alle fysieke afspraken welke niet direct noodzakelijk zijn, zijn per direct afgezegd. Contactmomenten vinden zo veel als mogelijk telefonisch plaats.

• Wij hebben besloten om tot en met 6 april geen facefittesten uit te voeren om contact te vermijden en we zijn in gesprek hoe we dit verder moeten oplossen.

• We zijn gewoon open voor het halen en brengen van spullen. Toch willen we het fysiek afhalen van materiaal bij ons beperken door tijdelijk onze francogrens op te heffen. Alle koopspullen worden dus gratis binnen Nederland bezorgd!


• De showroom/afhaalbalie is gesloten. Spoedbestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven en desgewenst met voorrang gereed worden gezet.


• Onze serviceafdeling blijft sterk bemand. Mocht u het de aankomende tijd rustiger krijgen, dan komen we graag uw materiaal ophalen om dit alvast te keuren.


• Er dreigt een schaarste te ontstaan in stofmaskers, halfgelaatsmaskers en wegwerpoveralls. Daarom hebben wij in ieder geval besloten om een maximum per klant per week in te stellen zodat we zoveel klanten als mogelijk kunnen blijven beleveren.


Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan brengen wij u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Namens iedereen bij AST,

Wim Labrijn
Directeur

« Terug naar overzicht