AST winnaar Bussiness Succes Award

30-06-2016

Succes komt voort uit een plansucces award

 

 AST is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgroepen tot de winnaar binnen de saneringsbenodigdhedenbranche en daarmee genomineerd voor de landelijke verkiezing Succes Award 2016. Directie en medewerkers zijn bijzonder trots op hun nominatie. Zij zien dit als een grote, landelijke waardering voor hun werk. De bekendmaking van de winnaar van de Succes Award 2016 vindt plaats begin februari 2017.

 

 De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven in Nederland op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Hieronder een fragment van het nominatierapport.

 

 AST presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere branche, te weten die van de saneringsbenodigdheden, in de ruimste zin van het woord. Zij onderscheidt zich met name door haar grote knowhow op het gebied van (asbest)saneringen, alsmede haar grote klantgerichtheid. 

 

 Innovatie is het sleutelwoord bij AST, want zij is continu bezig om haar diensten en service te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Haar klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die probeert met hen mee te denken en hen zo goed en breed mogelijk te adviseren en zo mogelijk geheel te ontzorgen.

 

 AST is een zeer hoogwaardig bedrijf dat in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van (asbest)saneringsbenodigdheden. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van AST een absolute topper in haar wereld.

 Het aanverwante TV-programma van de Nationale Business Succes Award, De Succesfactor, is wekelijks te volgen op RTL7. Hou de facebook pagina (@ASTHolland) in de gaten voor de uitzendtijden met daarin het item van AST.

« Terug naar overzicht