Terug

Mondmasker IIR 50 stuks per doosje

Verpakt per: 50 stuks in een doos

Bestellen per: stuk

Levertijd: direct leverbaar

Mondmasker IIR 50 stuks per doosje is beschikbaar om te kopen in stappen van 50
Productbeschrijving

De 3-laags mondkapjes geproduceerd door AFPRO Filters Alkmaar zijn opgebouwd uit drie lagen en bevatten het bekende filtermateriaal ‘meltblown’. Het mondmasker biedt hierdoor een BFE (Bacterial Filtration Efficiency) van > 98%. Dit is getest en bevestigd door het onafhankelijke onderzoekslaboratorium HygCen Austria.

Dit originele product van AFPRO Filters (bekend van het produceren van de FFP2 medische mondmaskers voor de Nederlandse zorginstellingen) biedt een veilige barrière tegen vuil en vochtdeeltjes. Elk masker is gemaakt volgens de strikte kwaliteitsnormen van AFPRO Filters. AFPRO Filters is al meer dan 40 jaar een autoriteit op het gebied van luchtfiltratietechnologie.

Een type IIR masker voldoet aan de eisen, wanneer uit de test blijkt dat deze een BFE van minimaal 98% heeft. Voor de geteste maskers van AFPRO bedraagt deze gemiddeld 99.9%. Daarnaast valt de “door-adembaarheid” of breathability van het masker ruim onder de limiet van een type IIR masker.

Elke doos bevat 50 mondkapjes; bedoeld voor eenmalig gebruik. Op de verpakking staat een eenvoudige instructie over het juiste en veilige gebruik van de mondkapjes. Ook vindt u via de QR-code op de doos een uitgebreide technische specificatie.

Andere producten die iets voor je zijn!