Terug

3M Scott RAS Asbestos ready pack inclusief masker

Verpakt per: stuk

Bestellen per: stuk

Levertijd: direct leverbaar

Productbeschrijving

Het RAS Asbestos is een persluchtmasker met automatische overdruk, werkend op een luchtleiding met gecompenseerde ademlucht. Het systeem bestaat uit een volgelaatmasker, een overdruk automaat, een voedingsslang met een CEN snelkoppeling en een bandolier.

De ademautomaat is voorzien van een ‘bypass’ knop die de gebruiker in staat stelt een constante luchtstroom toe te voeren. De snelkoppeling op de bandolier is voorzien van een trekontlasting.

In de toevoerslang is een speciaal “inline” filter geplaatst zodat bij het aankoppelen geen vezels in het masker kunnen komen. Door de combinatie van filter en persluchtgebruik is dit masker bij uitstek geschikt voor die situaties waar men regelmatig van toevoerslang moet wisselen, of waar de gebruiksduur van filters relatief kort is.

Het RAS persluchtmasker is goedgekeurd volgens EN 139.

In combinatie met de bovengenoemde RAS Asbestos raden wij het zwarte Vision 3 masker aan. Doordat dit een siliconenmasker is sluit het goed aan het gezicht en draagt het zeer comfortabel.

Tijdelijk een RAS systeemnodig of kom je er een aantal te kort op een project? Geen probleem, want ze zijn ook te huur bij ons. Klik hier voor meer informatie.

 

Andere producten die iets voor je zijn!